C15CLUB.NL
Vrienden van de Citroën C15
12-10-2008
De Technische dag in Poeldijk.

Op 12 oktober om 11 uur begon onze technische dag.
Ook deze dag had Mike Bijlsma weer zijn werkplaats voor ons open gezet.
De koffie stond al klaar toen Leo en ik aan kwamen, ook onze webmaster Peter was al van de partij. Maar jammer genoeg bleef het daar bij deze dag.

Jongens jullie missen een heerlijke dag met karweien aan de auto's en een hoop gezelligheid. Want ook zo over de gehele dag komen er nog wel wat mensen een praatje maken. En komen er heel wat technische vraagstukken op tafel, waar altijd wel iemand raad op weet..

Zelf hebben we deze dag te baat genomen om onze auto's eens helemaal na te lopen en zoals je ziet ook schoon te poetsen, want bij sommigen van ons gebeurt dat niet altijd, sssttttt namen noemen we niet hoor! Terwijl ik aan het poetsen was werden er bij mij mooie gele lampen in de koplampen gezet en ze werden ook gelijk goed afgesteld. Dat heb je als je een APK keurmeester in je midden hebt.

Verder hebt ik zelf een mat in de laadruimte op maat gemaakt, dan liggen mijn hondjes lekker warm van de winter. Onze Peter kwam er zijn Nixan (Nissan...) en heeft zijn tijd gebruikt om er een stand kacheltje in te zetten, ook hij denkt al aan de komende winter.
Ook hebben we alle vloeistoffen van onze auto's nagelopen. Olie -koelvloeistof - remmen olie en de ruiten sproeier vloeistof, zo kan "Hendrik Jan Splinter weer door de winter."

En zo werd het toch weer snel 4 uur en koelde de mooie zomerse dag  weer hard af ineens.
Met z'n allen hebben wij alles weer netjes opgeruimd en huiswaards getogen.
Het was een gezellige dag , jammer dat er niet meer mensen komen.

MIKE WEER HEEL HARTELIJK BEDANKT NAMENS ONS ALLEN !!

En tot de volgende technische dag met naar ik hoop toch wat meer belangstelling.

Groeten Angela-Leo en Peter
09-11-2008
Toertocht Hoek van Holland
Met dank aan Henk Itz